Nam nam nam, kaneliässät ovat yksi suosikki pikkuleipäni.

Murea ja herkullinen ohje, olkaatte hyvä... :)

KaneliAlku.jpg

Ohjeella tulee kuusi pellillistä, reilu kilon verran ässiä.

 

Kaneliässät

500g voita

650g vehnäjauhoja

240g sokeria

8g vaniljasokeria

10g kanelia

125g (2kpl L-kokoista) kananmunaa

Pinnalle:

kanelisokeria

 

Vaahdota voi ja vehnäjauhot yleiskoneella, kunnon vaahdon aikaansaamiseksi menee n.30 minuuttia.

KaneliVaahto.jpg

Sekoita loput aineet keskenään ja sekoita nopeasti mutta hyvin vaahtoon.

Laita massa pussiin ja ala pursottamaan ässiä.

Huom! Leikkaa leivinpaperi pellin kokoiseksi saadaksesi tasaisen paiston ja siistimmät pikkuleivät... :)

KaneliPursota.jpgKaneliPursotetut.jpg

Paista 200asteessa 6-8 minuuttia.

Paina päälipinta kanelisokeriin heti kun sormet siihen pystyvät, näin kanelisokeri tarttuu parhaiten.

KaneliKaneli.jpg

Anna jäähtyä ja herkuttele... ^_^

KaneliValmis.jpg