Nam nam nam, kaneliässät ovat yksi suosikki pikkuleipäni.
Murea ja herkullinen ohje, olkaatte hyvä... :)
Ohjeella tulee kuusi pellillistä, reilu kilon verran ässiä.
Kaneliässät
500g voita
650g vehnäjauhoja
240g sokeria
8g vaniljasokeria
10g kanelia
125g (2kpl L-kokoista) kananmunaa
Pinnalle:
kanelisokeria
Vaahdota voi ja vehnäjauhot yleiskoneella, kunnon vaahdon aikaansaamiseksi menee n.30 minuuttia.
Sekoita loput aineet keskenään ja sekoita nopeasti mutta hyvin vaahtoon.
Laita massa pussiin ja ala pursottamaan ässiä.
Huom! Leikkaa leivinpaperi pellin kokoiseksi saadaksesi tasaisen paiston ja siistimmät pikkuleivät... :)
Paista 200asteessa 6-8 minuuttia.
Paina päälipinta kanelisokeriin heti kun sormet siihen pystyvät, näin kanelisokeri tarttuu parhaiten.
Anna jäähtyä ja herkuttele... ^_^
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.